Μετά από αιτήσεις μεταγραφών, το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ.) του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει:

  •      τουλάχιστον επτά ( 7 ) θέσεις μαθήτριας (κορίτσι) στην Α' τάξη
  •         τουλάχιστον τέσσερις ( 4 ) θέσεις μαθητή (αγόρι) στην Α' τάξη
  •       τουλάχιστον δύο ( 2 ) θέσεις μαθήτριας (κορίτσι) στην Β' τάξη
  •          τουλάχιστον τρεις ( 3 ) θέσεις μαθητή (αγόρι) στην Γ' τάξη
  •          τουλάχιστον εννιά ( 9 ) θέσεις μαθήτριας (κορίτσι) στην Δ' τάξη
  •          τουλάχιστον τέσσερις ( 4 ) θέσεις μαθητή (αγόρι) στην Δ' τάξη
  •          τουλάχιστον μία ( 1 ) θέση μαθητή (αγόρι) στην Ε' τάξη
  •          τουλάχιστον τρεις ( 3 ) θέσεις μαθήτριας (κορίτσι) στην Ε' τάξη
  •          τουλάχιστον έξι ( 7 ) θέσεις μαθητή (αγόρι) στη ΣΤ' τάξη
  • \         τουλάχιστον μία ( 1 ) θέση μαθήτριας (κορίτσι) στη ΣΤ' τάξη

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης, εφόσον οι αιτήσεις είναι περισσότερες από τα κενά. Οι θέσεις προκηρύσσονται με βάση το φύλο για την ισοκατανομή των μαθητών. Εάν δεν υπάρχει ικανός αριθμός αιτήσεων από μαθητές του φύλου που ζητείται θα γίνουν δεκτές και αιτήσεις από μαθητές διαφορετικού φύλου.

Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13.00 μμ, υπό την ευθύνη του ΕΠΕΣ του σχολείου και σύμφωνα με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ.

Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2024 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2024 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση θα γίνεται τις ώρες 10.00 π.μ. με 12.00 μ.μ. από Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023, με αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας που θα αναφέρει:

"Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας <Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην τάξη <Α, Β, Δ, Ε ή ΣΤ, γράφετε αναλόγως> του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης."

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακής πύλης gov.gr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved