Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του 1ου Πειραματικού Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης

Φτάσαμε αισίως και παρ’ όλες τις δυσκολίες, εν μέσω πανδημίας, στο τέλος του Α΄ Τριμήνου της σχολικής χρονιάς 2020-2021. Ήδη έχετε λάβει τη βαθμολογία των παιδιών σας και έχετε ενημερωθεί από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων για την επικοινωνία που θα κάνουν.

Συγκεκριμένα, στις τάξεις Α και Β που δεν υπάρχει βαθμολογία οι εκπαιδευτικοί των τάξεων θα έρθουν σε επαφή μαζί σας μέσω της πλατφόρμας WEBEX στη διεύθυνση που κάνουν μάθημα τα παιδιά.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες τάξεις Γ, Δ, Ε, Στ οι εκπαιδευτικοί έχουν ενημερώσει τη βαθμολογία. Σε περίπτωση που θέλετε προσωπική ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνείτε με το σχολείο σύμφωνα με τις ημέρες συνεργασίας που έχουν δηλώσει οι εκπαιδευτικοί και είναι αναρτημένες στο site μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας και στα παιδιά καλές γιορτές με αισιοδοξία για το μέλλον και δύναμη, ώστε να προσπεράσουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Εύχομαι ακόμη να επανέλθουμε στο σχολείο ΟΛΟΙ, υγιείς και δημιουργικοί για μια νέα χρονιά χαρούμενη με τις φωνές και τα γέλια των παιδιών που τόσο μας λείπουν αυτή την περίοδο.

Με μια ζεστή αγκαλιά σε όλους τους μικρούς μαθητές μας, όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχόμαστε:

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved