ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

sin3

Το βράδυ της  Τετάρτης 4 Νοεμβρίου μια σημαντική εκδήλωση με τίτλο: " Μουσική βραδιά με άρωμα γυναίκας" πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Έβρου "ΣυνεχίΖω". 

sin4

Στη μουσική εκδήλωση πήραν μέρος οι μαθητές του Ομίλου Μουσικής του σχολείου μας, η χορωδία του Συλλόγου "Ορφέας" και οι εξαιρετικοί μουσικοί: Σάββας Κριτζέλης και Ναϊρα Ουνανίδου.

 

sin2

Η εκδήλωση αυτή είναι συνέχεια μιας σειράς εκδηλώσεων που ξεκίνησε με τη φωταγώγηση του κτιρίου του σχολείου, την Παγκόσμια ημέρα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και συνεχίστηκε με την ενημέρωση των εκπαιδευτικών του σχολείου από τα μέλη του συλλόγου "ΣυνεχίΖω" .

sin1

 

synex1

Το σχολείο μας συνεργάζεται  με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Έβρου " ΣυνεχίΖω" σε μια σειρά από δράσεις που στόχο έχουν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου.

synex2

 

Σε μια από τις δράσεις φωταγωγήθηκε το κτίριο του σχολείου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση  των εκπαιδευτικών από μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

synex3

 

Αποφασίστηκαν επίσης και μια σειρά από άλλες δράσεις που θα ακολουθήσουν.

 
gymn1
Οι δυο γυμναστές του σχολείου σε συνεργασία με το σύλλογο επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού διοργάνωσαν  μια ξεχωριστή εκδήλωση στο γυμναστήριο του σχολείου. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία  των μαθητών όλων των τάξεων με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μετά την επίδειξη κάποιων τεχνικών του αθλήματος από τους πρωταθλητές Ελλάδος: Νικολαϊδη Ανδρέα, Μουρου Παναγιώτας , οι μαθητές όλων των τάξεων συμμετείχαν σε αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
gymn2
 

 

 

semomep5

 

semomep

 

 

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου συμμετείχαν στο σεμινάριο που διοργάνωσε το Παράρτημα  Αλεξανδρούπολης της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ) με θέμα:

" Το κουκλοθέτρο ως μέσο επικοινωνίας στην τάξη".

 

Το σχολείο μας συνεργάζεται με τον Πολιτιστικό Συλλογο Λουτρού ο οποίος μας παρέχει παραδοσιακές στολές και λαογραφικό υλικό σε κάθε μας εκδήλωση.

CIMG4296Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου επισκέφθηκε στον όμιλο μαθηματικών ο κ. Πρασόπουλος Δημήτρης, Φυσικός, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης  και Συνεργαζόμενο Μέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης και  μίλησε στους μαθητές του ομίλου για τον ήλιο και τις ηλιακές κηλίδες .

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του σχολείου με συλλόγους της περιοχής,  η θετρική ομάδα του πολιτιστικού  συλλόγου    " Νεφεληγερέτες"  πρόσφερε στους μαθητές του σχολείου μια εκπληκτική βραδιά παρουσιάζοντάς τους δραματοποιημένο το παραμύθι του Ε. Τριβιζά: " Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι"

 xrist11k a

xris11 1

Σε κοινή σύμπραξη η Παιδικής Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης         «Αρμονίας Γένεσις» και η Χορωδία του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από  την Ελλάδα υπό την καθοδήγηση της μουσικού κας Τηγανούρια Παναγιώτας.

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved