Σήμερα με την τάξη μου επισκεφθήκαμε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Το πάρκο αυτό έχει μικρά δρομάκια και πολλές πινακίδες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Είναι ένα Πάρκο όπου τα παιδιά μαθαίνουν να διαβάζουν τις πινακίδες και να κυκλοφορούν στους δρόμους με ασφάλεια. Όλα αυτά γίνονται σαν παιχνίδι κάτω από πανύψηλα δέντρα.

   Μου άρεσε πάρα πολύ το πάρκο και με εντυπωσίασαν οι πολλές πινακίδες που υπήρχαν στον χώρο. Ήταν ένα σημαντικό μάθημα οδικής κυκλοφορίας μέσα από το παιχνίδι.

                                                               Αγγελική Μπέη

                                                                          Δ1

    Στις 22 Νοεμβρίου του 2021 η τάξη μας Δ΄2 μαζί με το άλλο τμήμα της Τετάρτης Δημοτικού επισκεφτήκαμε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Περπατήσαμε ως εκεί με τα πόδια και όταν φτάσαμε, αφήσαμε τα πράγματά μας και χωριστήκαμε σε δύο ομάδες. Στο Πάρκο μάς περίμεναν δύο υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οποίοι μας μίλησαν για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μας εξήγησαν για τις πινακίδες κυκλοφορίας που ήταν εκεί και μας συμβούλεψαν πώς πρέπει να περπατάμε και πώς να συμπεριφερόμαστε στον δρόμο. Στη συνέχεια χωριστήκαμε σε ομάδες και παίξαμε παιχνίδια ρόλων. Κάποιοι ήταν οι πεζοί και κάποιοι τα αυτοκίνητα.  Αυτή η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη, γιατί ανακαλύψαμε πινακίδες που δε γνωρίζαμε και περάσαμε πολύ όμορφα στο πάρκο με τους συμμαθητές μας!

Αθηνά Δεμοιράκου

Ευαγγελία Καλυβιώτη

Αλεξάνδρα Μιχαηλίδου 

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved