Με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και γονέων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 η παρουσίαση των Erasmus+ έργων που υλοποιούνται στο 1ο Πειραματικό Δ.Σχ. Αλεξανδρούπολης. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο εορτασμού των #ErasmusDays2020 σε απογευματινή διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: "Erasmus Days 2020-Παρουσίαση Erasmus+ έργων"

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπαιδευτικοί και γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ιστορική αναδρομή στα ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί και υλοποιούνται στο σχολείο με ιδιαίτερη έμφαση στις στρατηγικές συμπράξεις "Include.net" και "CIAK! (Cinema International Animation & Kids)"
Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια του πρωινού ωραρίου μαθητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Erasmus+ έργο CIAK! από συμμαθητές τους του 1ου έτους υλοποίησης, να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες που έλαβαν χώρα καθώς και σύντομες ταινίες βωβού κινηματογράφου, δημιουργημένες από μαθητές.
Τέλος, κατά τη διάρκεια του ολοήμερου προγράμματος, oi μαθητές συμμετείχαν σε workshops κατά τη διάρκεια των οποίων ζωγράφισαν σχετικά με το σινεμά και κατασκεύασαν μικρά flipbooks
\

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved