Η Β τάξη επισκέφτηκε την έκθεση του διάσημου ζωγράφου και γλύπτη Κωστή Γεωργίου, στην Αrt Gallery, κι ήρθε σε επαφή με τη μοντέρνα ζωγραφική και γλυπτική.

Τον Μάιο, η Β τάξη επισκέφτηκε το Μουσείο Μετάξης Σουφλίου και συμμετείχε σε πρόγραμμα που είχε σχέση με την ύφανση.

 

Η Β τάξη επισκέφτηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μαϊστρου και συμμετείχε σε πρόγραμμα του Πλανητάριου.

 

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η Β τάξη επισκέφτηκε το Εθνολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, όπου συμμετείχε σε πρόγραμμα για τον Μούστο.

 

Το σχολικό έτος 2016-2017 η Β τάξη εκπόνησε περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Helmepa, στα πλαίσια του οποίου στις 24 Μαϊου έγινε καθαρισμός της Παραλίας των Προσκόπων στο κέντρο της Αλεξ/πολης.

Αρχές Ιουνίου επισκεφτήκαμε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας, όπου συμμετείχαμε σε περιβαλλοντικό πρόγραμμα για την καθαριότητα και την ανακύκλωση.

Στις 14 Ιουνίου, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λαμπάκης επισκέφτηκε την τάξη μας για να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατούσε στην κεντρική παραλία των Προσκόπων.

 

 

Οι μαθητές του Β2 Αντώνης Πεχλιβανίδης και Δέσποινα Βουλγαροπούλου κέρδισαν το πρώτο και δεύτερο βραβείο αντίστοιχα, στη ζωγραφική, στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας  «Σοφία Φίλντιση-Το δέντρο της Σοφίας». Εικονίζονται οι μαθητές και τα έργα τους.

 

 

 

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved