Οι μαθητές της Ε’ τάξης συμμετείχαν με χαρά σε μια ξεχωριστή δράση στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενεργός Πολίτης», παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια μαζί με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.
Μέσα από το παιχνίδι, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να γελάσουν και να περάσουν δημιουργικό χρόνο μαζί, δημιουργώντας όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Η δράση ανέδειξε τη σημασία της διαγενεακής επικοινωνίας, της ενσυναίσθησης, της συμπερίληψης και της ενεργού συμμετοχής στην κοινότητα, αποδεικνύοντας πως το παιχνίδι μπορεί να ενώσει ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών.
Μικροί και μεγάλοι πέρασαν υπέροχα, γεμίζοντας τον χώρο με χαμόγελα, συγκίνηση και θετική διάθεση. Ευχαριστούμε θερμά τους παππούδες και τις γιαγιάδες για τη συμμετοχή και την υποστήριξή τους.






