Στις 22 Οκτωβρίου 2015 οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης που έχουν επιλέξει τα Γερμανικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα πρόσφεραν στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου μας μια μικρή γεύση από γερμανική παράδοση και κουλτούρα.
Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης στο πλαίσιο εμπλουτισμού του μαθήματος της Γερμανικής Γλώσσας με λαογραφικά και πολιτισμικά στοιχεία παρακολούθησαν αρχικά στην τάξη τους βίντεο με θέμα το Oktoberfest, διάβασαν σχετικό κείμενο και ακολούθησαν δραστηριότητες με κατασκευές και δημιουργία αφισών.
Στη συνέχεια αποφάσισαν να μοιραστούν τις αποκτηθείσες πληροφορίες, τις δημιουργίες τους και την εύθυμη ατμόσφαιρα του Oktoberfest με τους υπολοίπους μαθητές του σχολείου τους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση με θέμα το Oktoberfest και ένα σύντομο βίντεο.
Το αφιέρωμα έκλεισε με ένα υπέροχο χορευτικό και γεύσεις από Γερμανία, όπως αυθεντικά Brezel (είδος κουλουριού), Würste (λουκάνικα) και βάφλες.
Διαβάστε επίσης εδώ