Πρόεδρος του 19ου Συμβουλίου της Παιδικής HELMEPA εξελέγη η Γκίκα Αθανασία, μαθήτρια του Στ2 του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνεδρίασης των μελών-αντιπροσώπων της HELMEPA που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Η Αθανασία Γκίκα εκπροσώπησε την ομάδα του σχολείου μας, ως την πιο δραστήρια περιβαλλοντικά ομάδα, αλλά και όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς στο πρόγραμμα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι μικροί μαθητές εκπροσωπώντας τις ομάδες τους από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους και να συζητήσουν προτάσεις για τη διάσωση του θαλάσσιου πλούτου αλλά και των ακτών. Τέλος ανακοίνωσαν το μήνυμά τους προς τους ενήλικες, εκπαιδευτικούς και μαθητές που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση της Παιδικής HELMEPA:

«Εσείς οι μεγάλοι, που έχετε τη δύναμη να αλλάξετε κάποια πράγματα, σας παρακαλούμε να μειώσετε τους ρύπους, να κάνετε ανακύκλωση και να παροτρύνετε και τους άλλους ανθρώπους να προστατεύουν το περιβάλλον. Πώς θα ήταν να ζούσατε εσείς σε ένα σπίτι γεμάτο σκουπίδια;»

 

 

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved