Βράβευση της περιβαλλοντικής ομάδας του 1ου Πρότυπου Πειραματικού από τη HELMEPA JUNIOR

 

Μια ακόμη σημαντική διάκριση πέτυχε η ομάδα της παιδικής HELMEPA του περσινού Ε2, καθώς βραβεύτηκε ως η πιο δραστήρια περιβαλλοντικά ομάδα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

 

Πιο συγκεκριμένα, η HELMEPA JUNIOR επέλεξε την εθελοντική ομάδα της περυσινής Ε2΄ τάξης του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, με Εθελόντρια Εκπαιδευτικό την κυρία Αγγελική Κουγιουρούκη, ως την πιο δραστήρια περιβαλλοντικά ομάδα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, μια και οι δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν για το περιβάλλον και τις ακτές ήταν πολύ περισσότερες από αυτές που προβλεπόταν να γίνουν. Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν οι 28 από τις 30 προτεινόμενες δράσεις.  

Έτσι η περσινή περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας θα εκπροσωπήσει την   Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο  19ο Συμβούλιο Αντιπροσώπων της Παιδικής HELMEPA που θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα.

Η επιλογή αυτή αποτέλεσε κι ένα επιπλέον κίνητρο για να γίνουν οι μαθητές της ΣΤ τάξης και την τρέχουσα σχολική χρονιά εθελοντές της HELMEPA.

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved