Σχολείο eTwinning είναι πλέον το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, αφού πρόσφατα πιστοποιήθηκε με την ετικέτα ποιότητας του eTwinning Σχολείου. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση που έλαβε το σχολείο μας, η οποία επιτεύχθηκε έπειτα από αξιολόγηση που έγινε στο έργο που επιτελείται τόσο στον τομέα της υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων eTwinning όσο και στην επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών καθώς και στη βαρύτητα που δίνεται στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας.

Ξένες γλώσσες και ιστορίες, παρουσιάσεις, τραγούδια και χορούς, μνημεία UNESCO και Kamishibai theatre... Μέρα γιορτής στο σχολείο μας, στις 14 Ιουνίου, μέρα αφιερωμένη στα eTwinning έργα μας! #European Day of Languages - postcards exchange #UNESCO Heritage Connects Europe #URRRGENT! EUROPE'S KNOCKING AT THE DOOR! #No words, no borders #SMS: Smart Mini Storytellers #Livingin ancient times #Where the river flows

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από τη Β’ Δημοτικού μέχρι και την Στ’ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-18 σε συμμαθητές τους όλου του σχολείου, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved