Σχολείο eTwinning είναι πλέον το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, αφού πρόσφατα πιστοποιήθηκε με την ετικέτα ποιότητας του eTwinning Σχολείου. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση που έλαβε το σχολείο μας, η οποία επιτεύχθηκε έπειτα από αξιολόγηση που έγινε στο έργο που επιτελείται τόσο στον τομέα της υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων eTwinning όσο και στην επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών καθώς και στη βαρύτητα που δίνεται στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας.

Η μάχη του ζαχαροπλαστείου

Χριστούγεννα, η γιορτή της αγάπης έφτασε. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Χριστουγεννιάτικα δέντρα, δώρα, κάλαντα, καλοψημένες λιχουδιές. Όχι όμως και για τα γλυκοστρατόπεδα των κουραμπιέδων και των μελομακάρονων, που προετοιμάζονται για τον πόλεμο της βιτρίνας! Ποιος θα έχει την καλύτερη θέση στην πιατέλα και στο γιορτινό τραπέζι;

Μια ξαφνική χιονοθύελλα τα αλλάζει όλα. Ο φον Κουραμπιές και ο κόμης Μελομακαρόνης, αστέρια, νηστικές αρκούδες, τάρανδοι, τρυποκάρυδοι λουλούδια και ένα κηπουρός των ονείρων ζουν την πιο παράξενη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια. Η προσπάθειά τους να γυρίσουν στην πόλη, θα τους κάνει αγνώριστους τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

«Η μάχη του ζαχαροπλαστείου» στις 22 Δεκεμβρίου 2017 από τους μαθητές της Β΄τάξης διασκέδασε με ένα πρωτότυπο και ευχάριστο θέμα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου. Ο όμιλος μουσικής υποστήριξε τους μικρούς μαθητές με τα τραγούδια του.

                                                                                    Β΄τάξη

                                                                              Χριστούγεννα 2017 

Θα μας βρείτε εδώ...

Επικοινωνία

 

Ταχ. διεύθυνση: Γεωργίου Ζαρίφη 5

Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551024443

Fax: 2551024651

Email:  mail@dim-peir-alexandr.evr.sch.gr

Είσοδος Χρήστη

karakousisdimos-logo

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Copyright © 2017 All Rights Reserved